0-24+36 30 383 5969
  • HU
  • EN
  • DE
0

Szállodánk és a város – gyerekszemmel

2024.06.21. 14:10

A „családbarát” és „gyerekbarát” jelző nálunk nem marketingfogás, kínálatunk jelentős része tényleg a gyerekeknek szól. Szállodánk többféle családi szobával rendelkezik, amelyek mindegyikében kényelmes helyet kapnak mind a babák, mind a kisgyermekek, ráadásul a gyermekek életkorától függően akár 50–75–100% kedvezményt is biztosítunk a fejenkénti árból.

Tudjuk, hogy kisgyermekes utazáskor szinte mindig otthon maradhat valami, de nálunk emiatt sem kell aggódnod: a legkisebb vendégeinknek kiságyat, fürdetőkádat, bilit, wc szűkítőt és kis zsámolyt is biztosítunk. Ha vízforralóra lenne szükséged, azt is tudunk adni, elég szólni a recepción!

 

Mi vár rátok nálunk?

Először is, nem kell aggódni amiatt, hogy a gyermek vajon jóízűen eszik-e vagy sem: svédasztalos reggelinkben még a legválogatósabbak is megtalálják a nekik tetsző falatokat, vacsorára pedig szakácsaink különlegességei mellett bátran választhatnak jól ismert ízeket és fogásokat. Rántott csirke, tésztaétel, frissen készült palacsinta bármilyen ízesítéssel – garantáljuk, hogy üres lesz a tányér.

Jó idő esetén és nyáron kültéri gyermekmedence, napozóterasz és játszótér teszi önfeledtté az itt töltött napokat, ez ráadásul a felnőtteket sem fosztja meg a pihenéstől. Amíg a gyerekek játszanak, ti nyugodtan napozhattok, csobbanhattok, vagy éppen kipróbálhatjátok kültéri fitnesz eszközeinket Nyugalom, a gyerekek látótávolságban maradnak!

Ha inkább zárt helyen töltenétek időt, akkor beltéri játszószobánkat, vagy a wellness részleg élménymedencéjét ajánljuk.

 

Farm és kalandpark

A hely, ami egészen biztosan mosolyt csak a gyermekek arcára, az a szállodánk konyháját is ellátó Garabonciás Farm és 7 Vezér Történelmi Kalandpark. A farmra lovaskocsin visszük ki és hozzuk vissza vendégeinket. A gyerekek élményszerűen, mintegy „háromdimenziós tanóra” keretében, végig játékosan, saját ritmusukban ismerkedhetnek meg az állatokkal és a magyar történelemmel. Honfoglalás, hét vezér, magyar királyok arcképcsarnoka, és két várjátszótér várja a gyerekeket, akár csoportosan, akár családdal érkeznek. Az egykori életmód megidézése mellett a legfontosabb történelmi szereplőinkről rövid életrajzokat is olvashatnak.

A park egyik legnagyobb előnye, hogy itt nincs sem kényszer, sem tiltás: azzal tölthetnek időt, ami a legjobban érdekli őket, és állataink többségét bátran megsimogathatják vagy megetethetik. Az így szerzett élmények észrevétlenül is fejlesztenek, miközben a gyerekek számára kedves emlék marad!

Ha pedig inkább az aktív, nagy mozgásigényű játékok érdeklik őket, akkor lovagolhatnak, pónizhatnak, íjászkodhatnak, elektromos quaddal is játszhatnak.

Tapasztalataink szerint a gyerekek legjobban a bemutatóállatok fölkeresését, és az állatsimogatással egybekötött farmlátogatást szeretik.

 

Zalakaros: a gyerek- és élménybarát város

A termálfürdő minden korosztálynak tartogat élményt, de ha szívesebben maradnátok végre szárazon, akkor Zalakaros területén is számtalan lehetőséget választhattok.

Termáltó és ökopart – a zalakarosi termáltavon szinte a víz közepéig besétálhattok, anélkül, hogy az veszélyes lenne a gyerekekre, hiszen a víz sekély, és csúszásmentesek a felületek is. A gondosan kialakított, kör alakú lépőköveken közelről megismerhetitek a vízi világot.

Tanösvények – ha a szárazföldi növényvilág érdekel, akkor két tanösvényből is lehet választani a településen: a Csiga-túra az erdő lakóit mutatja be, az Égerösvény pedig mesefigurákkal kalauzolja a gyerekeket.

Játszóterek – Zalakaroson játszóterekből sincs hiány: a település szinte minden zugában található egy kisebb játszópark; néha a szülők számára kialakított, kültéri fitnesz eszközökkel együtt, akárcsak a szállodánkban. Ha szeretnétek fokozni az élményt, válasszátok a termáltóhoz közeli, modern játszóteret!

Kilátó – azok, akik szívesen túráznának, a város központjából fél órás sétával és egy jókora, de könnyen járható emelkedővel juthatnak el az Erdészkilátóhoz, ahonnan árnyas úton leereszkedhetnek a szomszédos zalamerenyei Pálos Malomig.

Természet mindenütt – Zalakaros nemcsak a termálvíz és a programlehetőségek miatt lehet jó választás, hanem azért is, mert számos csodálatos kirándulóhely érhető el a várostól karnyújtásnyira. A Kis-Balaton, Nagybakónak sziklaszurdoka, a Balaton, vagy éppen a kápolnapusztai Bivalyrezervátum is szinte látótávolságban van.

Kimaxolnátok a mozgást? Béreljetek biciklit hotelunkban!

 

 

 

 

 

 

 

 

Ajánlott bejegyzések