0-24+36 30 383 5969
  • HU
  • EN
  • DE
0

Tábor és wellness együtt? Míg a szülők pihennek, a gyermekek a farmon szórakoznak. Ti is ilyen élményre vágytok?

2021.01.21. 16:41

Ugyan a nyári szünet még messzebb van, azonban nem árt már előre gondolkodni azon, hogy a gyermek milyen aktív, minőségi kikapcsolódással töltse a nyári napjait. Ennek egyik opciója a nyári tábor, melynek jótékony hatásával a szakértők is egyet értenek. A táborban új élményeket szerezhet a gyermek, melyek szerves részét fogják képezni a személyiségének.

Hatalmas a nyári táborok választéka, azonban nagyon fontos hogy kitudjuk választani azt, ami a gyermek érdeklődésének a legjobban megfelel és minőséget tud nyújtani. Erre ajánlunk mi egy nagyon jó alternatívát, a Hét Vezér Történelmi Kalandpark Farm táborát.

 

 

  • A táborban a gyermekek megtanulhatják az állatok helyes etetését és gondozását.
  • Minden napos program a táborban a lovaglás, tanulás és gyakorlás.
  • A vállalkozó kedvű lurkók kipróbálhatják a sajt és túrógyártást is.
  • Az állatos programok mellett lehetőség van strandolásra is a hotel jóvoltából.
  • Az elszállásolás jurtákban történik, külön a fiúknak és a lányoknak.

 

 

Már Hippokratész is megmondta, hogy a hosszú élet titka a tiszta víz, a tiszta levegő, a tiszta élelem és a tiszta lelkiismeret. Ugyan mi tudná ezeket jobban megadni, mint a táborunk?

Egész nap tiszta, friss levegőn lehetnek a gyerekek és a saját, kiváló minőségű alapanyagainkat fogyasztják hotelünk éttermében és részt vehetnek a gyártásban amennyiben szeretnének.

A gyerekek jót buliznak a farmunkon, addig a szülők ki tudják pihenni magukat szállodánk nyújtotta kényelemben. Míg a felnőttek wellneseznek és masszíroztatják magukat, addig a gyermkek játszva tanulnak. A táborunk mindössze 4 km-re található a hotel bejáratától. Az étkezések és a fürdés lehet így akár családi program is ezen a szuper héten.

A tavalyi képeket megtudjátok nézn a Hét Vezér Történelmi Kalandpark facebook oldalán:

https://www.facebook.com/tortenelmi.kalandpark

Ha kérdésetek van, hívjátok kolleganőnket Anikót: 0620/396 30 30

Jelentkezés: tabargarabonc@gmail.com

 

Ajánlott bejegyzések