0-24+36 93 540 140
  • HU
  • EN
  • DE

Ebben a hotelben az ételt a szántóföldről rakják az asztalra

2018.02.05. 13:49

Magyar hely, ha fontos az egészséged

Mostanában egyre nagyobb teret kap a tudatos étkezés alapgondolata. Megfigyelhető, hogy sokan elkezdtek odafigyelni arra, hogy minél meghatóbb forrásból szerezzék be ételeikhez az alapanyagokat. Ez olyan méreteket is ölthet egyeseknél, hogy amikor arra kerül a sor, hogy utazás, és kiszakadunk a megszokott környezetünkből, nem lesz mindegy mit eszünk, és keressük a megszokottat. “Én csak a nénikétől vásárolok tojást…” esete. S lássuk be, ha ennek a hiányát érzékeljük, már nem érezzük jól magunkat. Nos, Zalakaroson az Aphrodite-Venus Hotel ezt az űrt tűzte ki célül betölteni. Szállodai méretekben is lehet egészségesen étkezni? Gyere el, és győzödj meg róla Te magad is.

szantofoldtol-az-asztalig

Amióta ez a küldetés megfogalmazódott, azóta szívmelengető visszajelzéseket kaptunk. Hogy honnan is ez a gondolat?

Van egy kis nyugati hatás, kétszeres állatorvosi hátter, racionális szemlélet és jogi attitűd. Lefordítva, a családi vállakozásban minden erő egyesül egy cél érdekében. Ez pedig nem más, “egészségesen jóllakatni”.

Na, de ne rohanjunk ennyire előre az időben. A mi kis történetünk, 2001-ben indult 14 szobácskával, majd 2004-ben 40 szobárra nőttük ki magunkat és Venus Hotel névre hallgattam. Majd 2011-ben szerettem volna magamnak egy 4 csillagos testvért is, megszületett az Aphrodite Hotel. Ezzel még szélesebb vendégkört tudtunk egy színvonalon és két árfekvésen kiszolgálni. Idővel volt kis wellness, mostanra már ennek a szobamennyiségnek megfelelő Római fürdő is a vendégek rendelkezésére áll, sőt az igazán közkedvelt a szabadtéri medencénk napozóterasszal. A kedvező adottságok, vagyis a félköriíves bástyaoszlopok révén 10 db körágyas-jakuzzis lakosztály került kialakításra, mely évfordulók és nászutak kedvelt helyszínei.

Szobák - Aphrodite Hotel Zalakaros

Mondhatni mindig addig nyújtózkodtunk, amíg a takaró ért, és mindezt alázattal tettük, óriási lelkesedéssel az elégedett vendégekért. Nagy a verseny itt is, mint mindenhol, de úgy érezzük, hogy a folyamatos fejlődés és innováció révén tudjuk tartani a tempót, sőt néha nem nagyképűségből, de diktálni is azt.

Olyan új és korhű technológiák kerültek beépítésre már a II. ütemben, mint a fal-hűtés-fűtés vagy zöldtetős mélygarázs, központi porszívó rendszer, valamint a szabadtéri medencénk is napkolektorral van fűtve. Megújuló energiával termelünk melegvizet, illetve hőszivattyús megoldással hűtjük-fűtjük a házat. A személyzet szintén a környezettudatos szemléletet képviseli, ezzel is a fenntarthatóság elvét szem előtt tartva. Közvetlen szomszédságunkban a városi futball, kosárlabda, tenisz és futópálya mozgásra hívogatja az aktív pihenést kedvelőket, és azokat, akiknek fontos a rendszeres mozgás. Ez szintén egy új szemléletet tükröz, aminek a fontosságát, és a rendszeres sportolást még nem mindenki ismerte fel.

Programok - Aphrodite Zalakaros

2013-ban megnyitotta kapuit a 7Vezér Történelmi Kalandpark és Garabonciás Farm, mely egyben a pozícionálásunkat is jelentette. Önálló turisztikai attrakcióként funkciónál Zalakaros vonzáskörzetében, ahol játszva lehet megismerni a magyar történelmet.

kalandpark_leporello.cdr

Szlogenünk , ami a cikk címe is. … szántóföldtől az asztalig…, hiszen szántunk, vetünk, aratunk, és az állatok takarmányozása is egy fedél alatt oldjuk meg. A vágópontunkon és sajtüzemünkön élelmiszermérnök kollegina gondoskodik a minőségi ételek elkészítéséről. Így bizton állíthatjuk, hogy nálunk minden színezék, tartósítószer és adalékanyagmentes. Ezzel is megelőzve a különböző betegségek kialakulását, hiszen tudjuk, hogy azok vagyunk, és azzá válunk, amit megeszünk.

Ha még csak kacérkodik a gondolattal, hogy elindul ezen a tudatosabb úton, kezdje ezt nálunk, Zalakaroson! Ha már elhivatott, akkor nem kell tovább keresnie.

Ajánlott bejegyzések

  • 840_430_baba Wellness hónapos babával? 2018.04.09. 14:27 - Sokan kérdezik tőlünk, hogy hány hónapos kortól szoktak mások babával szállodába járni. Most igyekszünk megválaszolni ezt a kérdést, és az ... Bővebben
  • aphrodite_kamasz_banner Kamaszként szülőkkel nyaralni? Igen vagy nem? 2018.03.05. 16:22 - Cikinek számít - e ennyi idősen szülőkkel pihenni? A fenti sorokra kerestük a választ, amikor meginterjúvoltunk néhány vendéget, akik érintettek ... Bővebben
  • anyak_napja_banner Át kell élned, hogy elhidd 2018.03.05. 14:16 - Zalakaros tavasszal egy álom Vigyázat, hatása alá lehet kerülni! Érezted már úgy, hogy nem akarsz sok emberrel találkozni? Helyette inkább ... Bővebben