0-24+36 30 383 5969
  • HU
  • EN
  • DE
0

Mit nyújt a megszokottól eltérő pihenés ?

2021.04.18. 16:01

A magyarok főként az ár, elhelyezkedés, valamint a szállodában és környékén található programlehetőségek alapján választanak belföldi szálláshelyet, ugyanakkor a szolgáltatások minősége és a csillagok száma is fontos számukra.

Úgy tűnik, maga az üdülés helyszínének kiválasztásakor is elsődleges szempont a szálláshely ára és a minősége.A szálláshely-paraméterek kétségkívül kulcsfontosságúak a tervezett utazás helyszínének kiválasztásakor. A gyakorlatban a szállodák, hotelek, apartmanok bizonyulnak a legnépszerűbb szálláshelyeknek.

A belföldi rövidebb, 1-3 napos, szabadidős célú kimozdulások bázisának kiválasztásakor legfontosabbnak a szállás felszereltsége bizonyul. Ugyan ki ne szeretné ezt a pár napot a maximális kényelemben eltölteni?

Szállodánkban erre a legjobb opció körágyas-pezsgőfürdős szobánk. Ez a lakosztály szállodánk legnépszerűbb szobája, különlegessége a nagy körágy és a jakuzzi. Tökéletes helyszín akár házassági évfordulók vagy születésnapok ünnepléséhez, de alkalom nélkül, a romantikára vágyók is gyakran választják ezt a típusú szobánkat.

Ebbe a szobába érkezőket hatalmas körágy, igazán kényelmes matraccal várja. A wellness érzés a szobában elhelyezett jakuzzinak köszönhetően privátban is élvezhető.

100% kényelem és pihenés 🙂

Ajánlott bejegyzések