0-24+36 30 383 5969
  • HU
  • EN
  • DE
0

Szállodánk újdonsága: egészséges alapanyagokból készült gyorsételek

2021.01.06. 13:13

Újrakezdjük blogunkat, mert sokan jeleztétek, hogy érdekelnének Titeket az új hírek és újdonságok a szállodánk életében. Szeretnénk segítségetekkel fejlődni, szívesen vesszük az ötleteitek, amiket a kényszerpihenő alatt esetleg megtudunk valósítani.

Először is szeretnénk beszélni a konyhánkban történő változásokról. Továbbra is az egészséges, saját termesztésű és készítésű ételek állnak nálunk az első helyen. Szeretnénk nektek megmutatni, hogy a felgyorsult világban is lehetséges minőségi alapanygból készült gyors ételeket fogyasztani.

Megalkottuk Fast food menünket:

  • Hamburger marhúhassal : szürkemarhából készült húspogácsával és rengeteg finom, általunk termesztett zöldséggel kínáljuk.
  • Hot dog: roppanós sertésvirsli farmunkról.
  • Csirke gyros: egyenesen és frissen a saját farmunkról érkezik a csirkehús és a szezonális zöldségek.
  • Fish and chips: saját termesztésű burgonya és friss tojás járul hozzá ehez a nagyon népszerű gyorsételhez.

A farmon dolgozó kollegáink mindent megtesznek azért, hogy a kíváló minőségű alapanyagok folyamatosan rendelkezésre álljanak a vendégeinknek.

Élelmiszermérnök szakemberünk gondoskodik róla, hogy az ételérzékeny vendégeink is jól lakjanak.

Szállodánk különlegessége a farmunk, ahol vágóhíd és húsfeldolgozó is megtalálható, de vegetáriánus vendégeink igényeit is igyekszünk figyelembe venni. Egyik törzsvendégünk pl. pozitívan nyilatkozik a saját frissen fejt tejből készült tejbegrízről és látványkohánkban készült hagymás tojásrántottáról.

Ugyan nyitottak vagyunk az újdonságokra, de a farm miatt a vegán életmódot folytató vendégeinknek csak zöldségekkel és gyümölcsökkel tudunk szolgálni.

 

 

 

Ajánlott bejegyzések