0-24+36 30 383 5969
  • HU
  • EN
  • DE
0

Élmény ajándékba

2021.03.29. 14:04

Ajándék vásárlásnál nagyon sokan szembesülnek vele, hogy nem tudják mit vegyenek az ünnepeltnek. Vagy azért, mert nem ismerik annyira, nem tudják, minek örülne, vagy azért, mert nem akarnak olyat venni, ami vagy már megvan, vagy valaki mástól is megkapják.

Egy születésnap, névnap, esküvő, …. rengeteg alkalom van, amihez konkrét termék vásárlása helyett inkább az utalványt választják.

De miért ne lephetnéd meg te is saját magadat?

Az ajándékutalványok vásárlásának és élmények ajándékozásának rengeteg előnye van:

  • Sokkal jobban várjuk a jövőbeni élményeket – Ha van mit várni és már előre tudjuk hogy meg fog velünk történni az a bizonyos élmény, az folyamatosan ad és ad, még akkor is, amikor még át sem éltük. Egy tanulmáyn szerint a felkészülés az eljövendő tapasztalatok átélésére több időt ad nekünk arra, hogy elképzeljük az összes olyan nevetést, vidámságot ami ránk vár.
  • Az élmények tovább velünk maradnak – Az élmények tovább velünk maradnak, és jókedvvel emlékezünk rájuk vissza, a tárgyi emlékekhez fűzött érzések elhalványulnak.
  • Egy élmény többet ér – Sokkal nagyobb eszmei értéke van élményt ajándékozni, mint egy tárgyat.
  • Az élmény építi a kapcsolatokat – A tapasztalatokat, élményeket általában csoportokban vagy párokban éljük át.

Összegezve : Élmény ajándékba = maradandó emlék és öröm. 🙂

A fent leírtakkal mi is egyet értünk, ezért is bővítettük a weboldalunk kínálatát az Ajándékutalványok vásárlásának lehetőségével.

Lovaglás a farmunkon az állatok szerelmeseinek? Privát gyertyafényes éjszakai fürdőzés szerelmes pároknak? Hétköznapi kikapcsolódás saját magunknak?

Bármilyen alkalomra is ajándékoznál, Nálunk biztosan találsz olyan élményt, ami maradandó lesz 😉

 

Ajánlott bejegyzések