0-24+36 93 540 140
 • HU
 • EN
 • DE

Vendégkönyv

A véleménye sokat segít más utazóknak. Kérjük, írjon egy értékelést, őszinte véleményt, csak pár percig tart! Jöjjön el hozzánk és tapasztalja meg személyesen is az alábbi élménybeszámolókat!

Írjon közvetlen a Hotel vendégkönyvébe

43 hozzászólás

 • Molnàr Andrea szerint:

  Nagyon tetszett a szàlloda de rossz érzéssel jöttünk el mert bàr nagyon kedves volt a recepciós hölgy.
  Felajànlotta hogy a lefoglalt Vénusz részben lévõ szobànk helyett kedvezményesen 10000 felàr helyett kétezerért kapunk szobàt az Aphrodite részben.A szàmla rendezésénél kiderült hogy a kétezer az éj per fõ.
  Tehàt 8000,- ezer forinot kellett fizetnünk.
  Ez nem volt korrekt.
  Amúgy finom volt a félpanziós ellàtàs tiszta szobàk,mivell a szàllodàban kevesen voltak jól kihaszàlható volt a wellnes részleg.

 • Bangó Nikolett szerint:

  Minden a lehető legtökéletesebb volt! Felejthetetlen élményekben volt részünk a párommal.
  A szoba, a wellness és az étkezés is remek volt.
  Mindent köszönünk!
  Niki és Joci 317-es szoba.

 • Kiss Nóra szerint:

  Szép napokat éltünk meg Önöknél a 40. ik házassági évfordulónk alkalmáből.
  Köszönjük a Hotel minden dolgozójának!

 • Ombódi Károly és Felesége szerint:

  Nagyon köszönjük, igazán jól éreztük magunkat.A konyhát külön dicséret illeti! 🙂

 • Gór Nagy Mária szerint:

  Ez egyszerüen csodálatos volt !
  Köszönöm

 • Mag László Mag László újságíró szerint:

  Hinnék vagy sem, Zalakaros központja a Népligettől mindössze két és fél óra alatt elérhető a Zala Volán kényelmes buszaival.
  Ez volt az első kellemes meglepetés, mielőtt elfoglaltuk volna szállásunkat az Európa Uniós támogatással kibővített és magasabb szintre emelt Hotel Venus „kishúgában”, a Hotel Aphroditéban. A nővérek, nevükhöz méltóan minden igényt kielégítő, kellemes környezetet biztosítanak az oda látogatóknak. A falakon a görög-római történelem és mitológia közismert alakjai röpítenek minket vissza jónéhány évszázaddal.
  A személyzet barátságos, figyelmes, de sohasem tolakodó. Mindig ott van, ha szükség van rá, de ezt soha nem zavaróan teszi. Lám-lám Budapesttől 200 kilométerre is el lehet sajátítani a szállodai szakma legfontosabb fortélyát, hogyan érezze magát a vendég otthon, úgy, hogy sem ő, sem a személyzet nem érzi feszélyezve magát.
  Aphrodité ezt nem fölösleges luxussal, vagy öncélú csillogással éri el, hanem diszkrét eleganciával.
  Az étterem a reggeli idején is úgy pompázik, mint nem egy fővárosi szálloda egy báli estén. Az ételek ízesek, a személyzet mindnre figyel. A kulináris élvezetek eredője többek között a szálloda saját farmja, ahol az étkek alapanyagának zömét megtermelik, A saját kertünkből főzünk! jelige jegyében. Egy hangulatos ekhós szekérrel a vendégek meg is látogathatják az fogások a alapanyagának eredőjét.
  A wellness részleg négy különböző hőfokú – 10-34 C fokig – medencéje minden igényt kielégít. Három szauna – infra és finn – és egy Bizánci gőzfürdő áll a vendégek rendelkezésére, akiknek ki sem kell mozdulniuk a város megújult fürdőjébe, hogy felfrissüljenek. A környezet itt is finoman elegáns, megidézve az ókori fürdők hangulatát. Apropó, város. Zalakaros várossá nyilvánítása óta mindent megtett, hogy ezt a címet joggal birtokolja. Virágok, szobrok, emlékművek díszítik tiszta, rendezett utcáit, melyeken nemcsak a jó levegőnek köszönhetően élmény sétálni.
  Hazafelé az motoszkált bennünk: – Ide még visszatérünk..

 • Molnár Árpád és Rozália szerint:

  FANTASZTIKUS VOLT!

  Két éjszakát töltöttünk a pezsgőfürdős körágyas lakosztályban,csodálatos volt nagyon jól éreztük magunkat,nagyon kedves segítőkész személyzet,nagyon finom bőséges ételek,szuper wellness részleg,biztosan visszatérünk még.Köszönünk mindent.

 • Ferenczi Tünde szerint:

  Köszönöm szépen a szálloda összes dolgozóinak, hogy kellemes környezetben családias hangulatban, távol minden város zajától ünnepelhettem a szülinapom. Köszönöm

 • Csege Tiborné szerint:

  Négy napot töltöttünk augusztusban a szállodában, mely nagyon jó emléket hagyott bennünk. Már a megérkezéskor meglepetéssel fogadtak bennünket. Két szobát foglaltam, melyből az egyikben jacuzzi is volt. Mindenki nagyon kedves volt. A szálloda vezetője magával ragadó személyiség. A mottója talán a mindent a vendégért lehet, odafigyelése mindenre kiterjed. A szobák tiszták, kellő nagyságúak, a terasz szintén. Az ételek nagyon jók, dicséret a séfnek és a látványkonyhának. A recepciósok igen kedvesek, mosolygósak.Ennél több azt hiszem nem is kell egy vendégnek.
  Köszönet a “láthatatlan” dolgozóknak is.
  Ajánlom mindenkinek, hogy töltsön el pár napot ebben a szállodában, biztosan hasonló jó élménnyel távozik.
  Én is szeretném hamarosan újra élvezni vendégszeretetüket.
  További munkájukhoz sok sikert és kitartást kívánok.

 • Oszvald Dorottya szerint:

  Kedves Szálloda! Kedves Munkatársak! Köszönjük ezt a csodálatos négy napot! Nem először jártunk már itt, és bizony a kiváló konyha miatt jöttünk vissza. Ízletes, finom, változatos ételekből lehetett választanunk. Itt a tej valóban tejből van, a friss sajtok, felvágottak mind házi készítésűek.A főételek, főleg a körömpörkölt, nagyon, nagyon finomak voltak. A gyerekeknek frissen sült palacsintával kedveskedtek. A szálloda dolgozói mind kedvesek, odafigyelőek, kéréseinket azonnal teljesítették. Napjában többször mosolyogva érdeklődtek , hogy minden rendben van-e, hogyan érezzük magunkat. Sokfelé jártunk már a férjemmel, de ilyen barátságos, családias, szeretetteljes vendéglátásban csak itt részesültünk. Köszönjük szépen és természetesen visszatérünk!

 • Fehér György szerint:

  Augusztus 8-tol töltöttünk 5 éjszakát a szállóban. Az Aphrodité kétágyas szoba helyett, Vénusz jakuzzis szobát kaptunk, ami kellemes meglepetés volt. Bár a nagy melegben a légkondicionálást a csillárventilátor jelentette.
  A wellnes részleg és a kültéri medence nagyon jó volt, nem volt tumultus, de volt nagy tisztaság.
  A konyha az átlagot messze felülmúlta. Választékos, nagyon finom ételeket tálaltak fel.
  A személyzet udvariasságával nem volt gond.A recepciósok készségesek segítőkészek voltak, a be- és kijelentkezés gyors volt. Nagyon jó a masszőr.
  A felszolgálók – a főpincér kivételével – a megyei II-ben sem játszhatnának. Nem vették észre, ha elfogyott valamelyik étel, a figyelmeztetés után negyed órával pótolták a kiürült üdítős adagolót, akkor is rosszul, újabb negyed óra a hiba kijavítása. Még le sem ültünk, már ott totyogtak, mit szeretnénk inni. Az egyik pincér nyakkendőjének a mintáját az ételpöttyök adták. A takarítóknak kétszer szóltunk porszívózásért, mire sikerült elvégezniük ott, ahol a papok táncolnak.
  Összességében jól éreztük magunkat, a kedvezményes ár megfelelt a kapott szolgáltatásért.

  Ria és Gyurka 101-ből.

 • Dombi Jenő szerint:

  Egy csodálatos szálláshely a gyógyfűrdő szomszédságában

  Minden igényt kielégítő szoba vár Tv-vel,free wifivel és óriási erkéllyel. A szobához tusolós fürdőszoba tartozik. A svédasztalos ellátás változatos,ízletes és a személyzet kedves,udvarias. Ha kevés a szálloda kitünő wellnese,szinte szemben található a gyógyfűrdő is. A belső udvaron ne feledd a kültéri medencét és a napozót ! Én szívesen ajánlom mindenkinek. Nem bánod meg!

 • Péter Gizella szerint:

  Kedves Vendéglátók!
  Párommal jól éreztük magunkat és nagyon élveztük a hotel nyújtotta lehetőségeket. Szuper a wellness része. Fantasztikusan jó a masszőr. Sikerült kikapcsolódni. Köszönjük az ott töltött napokat az Igazgató asszonynak. 220-as szoba lakói. Gizella és Sándor.

 • Szabados Julianna, Ormándlaky Gábor szerint:

  Kedves Vendéglátók! Kedves Ernő, Mária, Zsolt és Eszter! Gratulálunk a kreativitásotokhoz, szorgalmatokhoz, tehetségetekhez, kitartásotokhoz, hogy valóra váltottátok álmaitokat, létrehoztátok a szállodát, a Garabonciás Farmot, a 7 Vezér Kalandparkot … amely erősíti nem csak a családotok, hanem Zalakaros és Magyarország jó hírét, megbecsülését. Kedves, figyelmes volt fogadtatás. A szobában és az étteremben szépség, rend és tisztaság uralkodott. Élmény volt a római, a bizánci fürdő! Az ételekről elmondhatjuk, hogy több mint bió, ezen kívül finom és házias ízű. Csodálatos élménnyel lettünk gazdagabbak! Saját lehetőségeinkkel igyekszünk majd mi is másokkal megismertetni az itt tapasztaltakat. Köszönünk mindent, jól éreztük magunkat, reméljük, még visszatérhetünk!

 • Varga Henrietta szerint:

  Köszönjük a kedvességet a barátságot a szívélyes fogadtatást a szálloda minden dolgozójának. Külön köszönet a személyzetnek a meglepetés sorozatban tett együttműködést, melynek során felejthetetlenné tették számunkra az itt eltöltött 3 napot. Köszönet az igazgatóasszonynak a kedves szavakért, amivel a házasságkötésünk alkalmával köszöntött minket. Csodálatosan éreztük magunkat, az étel kifogástalan és bőséges volt, a wellness részleg is igazán üdítő volt, nem beszélve a szabadidős sporttevékenységeket. Köszönjük, hogy itt lehettünk, szívesen jövünk máskor is! 219 ifjú pár

 • Berecz Tibor szerint:

  Köszönjük a kedves vendéglátást. Csodálatos 3 napot töltöttünk a szállodában, Valentin nap alkalmából. Szeretnénk visszatérni. Bereczné Judit, Berecz Tibor 319-es luxus körágyas jakuzzis szobából.

 • Ridegh Edina szerint:

  Köszönjük a kedves fogadtatást, nagyon tetszett minden. A hotel nagyon szép, és a szobák is tiszták és szépek. Az ételek nagyon finomak voltak és választékosak. A Wellness teljesen rendben van. Tökéletes 3 nap volt. Köszönünk mindent. Ridegh Edina és Szabó Róbert a 222-es luxus kétágyas szobából

 • Bulla Bianka szerint:

  Kedves Aphrodite ! Nagyon élveztük az ittlétet! Külön köszönjük, hogy figyelembe vették, gluténérzékenységem még sehol nem tapasztaltam ilyen mértékü együtmüködést e téren!! További jókat kivánok Önöknek! Üdvözlettel: Bulla Bianka és Biró Márton 114 szoba.

 • Györke Zsolt és Kondor Zsanett szerint:

  Nagyon kellemes 2 éjszakát töltöttünk el önöknél. A szálloda színvonala a személyzet kedvessége maximálisan kielégítő. Külön említésre méltó az ételek házias ízvilága. Nagyon kellemes volt a szobában_körágyas-pezsgőfürdős- elhelyezett ágynemű, amire mi is szert teszünk. A wellness részleg is nagyon tetszett, egyszóval jó hírét fogjuk vinni a szállodájuknak. Vissza fogunk térni, és köszönjük ezt az örömteli élményt. Üdvözlettel: Györke Zsolt Kondor Zsanett

 • Csizmaziáné Hubert Mária szerint:

  Szobánk elegáns volt, a személyzet kedves, udvarias( ez a recepcióstól kezdve a karbantartókig jellemző volt), az ételek jók, s valóban házias ízűek. Ötlet: a vacsorához hasonlóan érdemes lenne reggel is látvány ételkészítéssel próbálkozni( pl tükör tojás stb). A wellness is kielégítő volt. Sajnálom, hogy így év elején kevesebb vendég volt.

 • Kolozsvári Sándor szerint:

  Tisztelt Hotel! Köszönetet szeretnénk mondani az Önök szállodájuknak a vezetőségének és minden alkalmazotjának, az ünnepek alatt Önöknél eltöltött hetünk alatt tapasztalt rendkivüli figyelemért, odaadásért és gondoskodásért. A nagyon szép tiszta és tágas szobában nagyon jól otthonosan éreztük magunkat, és még a jólérzésünket fokozta a jakuzzi is ami fantasztikus volt, a körágyas szobában. isteni finomak voltak az ételek, italok. Bőséges a vállaszték és izletes és házias. Az ünnepek alatt a nagyon jól lehetett szórakozni a szervezés jó volt és a sztárvendégek kiváló hangulatot teremtettek. A wellnesz részen fantasztikusan fellehetett töltődni a következő napi programokra. Köszönünk mindent , minden dolgozójuknak és csakis a hotel jóhirét visszuk és ismerőseinknek nyugodt szivel ajáljuk szálodájukat. Reméljük mihamarabb visszatérünk Önökhoz. Üdvözlettel: Kolozsvári Sándor és családja a 116 os körágyas jacuzzis szobáből.

 • Körösfalvi Zoltán szerint:

  2010 óta járunk ide évente 1 szer- 2 szer. A 2015 ös szilveszteren nagyon jól éreztük magunkat. A kiszolgálás , a személyzet nagyon előzékeny . A szilveszteri müsör nagyon tetszett. Az ételek kitünőek(házias,ízlete) . Jó látni, hogy minden évben valamiben fejlődnek, ez azt jelenti, hogy törődnek a szinvonal tartásával. Még sokszor fogunk jönni. B.U.É.K. Körösfalvi Zoltán és Körösfalviné a 214 es szobából.

 • Domonkos Istvánné szerint:

  Nagyon jól éreztük magunkat. A 3. ik szilvesztert töltöttük itt. A szálloda minden dolgozójának sok sikert jó égészséget kivánunk. Köszönettel: Domonkos Istvánné a 112 körágyas jacuzzis szoba.

 • Vass Család szerint:

  Fantasztikusan éreztük magunkat! mindent köszönünk. Vass Család Mórahalomről. a 001 szoba.

 • Détár Enikő szerint:

  Kedves Mindenki! Boldog Új esztendőt!! 2016.január 1. Détár Enikő színmüvész

 • Konc Péter szerint:

  Kedves Hotel Dolgozói! Már hatodszor vállasztotuk ezt a csodálatos hotelt, amit nagyon megkedveltünk. Minden pihenni vágyónak melegen ajálom, mert itt igazán felüdülhet. A személyzet udvarias, mellete közvetlen, segitőkész. Az ellátás választékos, izletes ,bőséges. Köszönünk mindent. Konc Péter és felesége a 120 körágyas jakuzzis szoba.

 • Gálné Kálmán Aranka szerint:

  Kedves Vendéglátóink! Még soha nem töltöttük a karácsonyt Otthonunkon kivül.Ennek ellenére Otthonosan és kényelmesen teltek az ünnepek.Családunkal csak köszönetet tudunk mondani a rendkivül barátságos fogadtatásért , a szép és kényelmes szobákért , a kellemes wellneszért. Köszönjük a nagyon szép karácsonyt , a szép müsort és ajándékot is ami tényleg karácsonyi meglepetés. Olyan hely ez ahová szivesen visszatér a vendég és ajánják másoknak is. Reméljük mi is visszatérünk, és köszönünk mindent a szálloda vezetőjének és minden dolgozójának. Gálné Kálmán Aranka 117 es szoba

 • Róka Róbert szerint:

  Tisztelt Vendéglátók! Kellemes, tartalmas napokat töltöttünk szállodájukban, nagy megelégedésünkre. A szálloda elnyerte tetszésünket, a személyzet udvarias és segítőkész volt, az ételek finomak és bőségesek voltak, de legjobban a wellness részleg tetszett. Már ajánlottuk is a szállodát ismerőseinknek! Kellemes karácsonyi ünnepeket és sikeres boldog új évet kívánunk! Andi és Robi

 • Hévizi György szerint:

  Kedves Vendéglátók! Nagyszerűen éreztük magunkat, a felszolgálók/a recepción, és a wellness részlegen dolgozó munkatársak egyaránt igen kedvesek és figyelmesek voltak. Az étel nagyon finom és változatos volt. A szoba szép nagy, meleg és tiszta volt, berendezése nagyon kényelmes és barátságos. A wellness részleg nagyon kellemes és szórakoztató. Köszönettel: Nóri, Bazsi, Csilla, György a 318-as kétlégterű-családi szobából.

 • Hajnal Rita szerint:

  Kedves Vendéglátóink! Nagyon kellemesen éreztük magunkat. A szoba kiszolgálás fantasztikus volt. Remélem még vissza térünk! Kellemes ünnepeket: Hajnal Rita és Márton Veronika a körágyas jakuzzis szobából.

 • Horváthné Kovács Bernadett szerint:

  Kedves Vendéglátóink! Köszönjük szépen a tartalmas “nyaralást”.Külön üdvözöljük Betyárt és Jázmint! Viszontlátásra! A 1221-es kétlégterű családi szobából a Horváth család 🙂

 • Moritz László szerint:

  Kedves Vendéglátóink! Különleges élmény volt vendégszeretetüket élvezni. Modern, tiszta, pontos és rendkívüli szolgálatkész személyzet. Ajánlani fogom úgy hazai, mint külföldi ismerőseimnek. Ha élünk jövőre visszatérünk. Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Moritz László- újságíró a 119-es körágyas- jakuzzis szobából.

 • Kóbor Bence szerint:

  Kedves Aphrodite Hotel! Nagyon jól éreztük magunkat , de a wellnes volt a legjobb. További sok sikert, és Kellemes Ünepeket. Kóbor bence és családja a 122 szobáből.

 • Vinkó Marcell szerint:

  Kedves Aphrodite Hotel! A barátnőmnek szereztem meglepetést egy romantikus éjszakára! A szoba csodálatos volt, csodálatosan volt előkészitve. Nagyon örült a rózsás meglepetésnek! Kellemes Ünnepeket! Vinkó Marcell és Bara Zita 120 as körágyas jakuzzis szoba

 • Major Szabó Szilvia szerint:

  Kedves Aphrodite Hotel! Nagyon kellemes hétvégét töltöttünk a szállodájukban.Jól éreztük magunkat, köszönjük a vendéglátást.Kellemes karácsonyi Ünnepeket és boldog Új évet kivánunk! A Major család Mezőtúrról. 215 szoba

 • Pierami Dudik Dianna szerint:

  Kedves Aphrodite Hotel! Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük a vendéglátást. Jövőre is jövünk! Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új évet kivánunk ! Üdvözlettel: a Pierami család 317 szoba.

 • Gallyas Szilvia szerint:

  Tisztelt Hotel! Nagyszerüen éreztük magunkat. A kiszolgálás nagyszerü volt! A Garabonciás farm csodálatos élmény volt .Mindennel nagyon elégedettek vagyunk. Köszönjük ezt a 3 napot 🙂 Gallyas Szilvia

 • Pirger Hajnalka szerint:

  Tisztelt Hotel! Összeségében megvoltunk elégedve a kiszolgálással a pincérek és a recepciosok is kedvesek voltak.A szoba szép volt kényelmes. Örülök, hogy itt lehettünk. Üdvözlettel: Pringer Hajnalka 314 szoba

 • Fülöpné H Veronika szerint:

  Tisztelt Hotel! Nagyon csodálatos hétvégét töltöttünk el a Hotelban. A programok csodálatos hangulatban elteltek. Köszönjük a szives vendéglátást. Fülöpné H Veronika a 215 szoba

 • Bölcskei János szerint:

  Kedves Vendéglátónk! Köszönetet szeretnénk mondani az Önöknél eltöltött 3 csodálatos napért. Köszönjük a kedves fogadtatást és figyelmességet ,kedvességet amivel már az érkezésünkkor fogadtak. A szobát elfoglalva kellemes érzés töltött el bennünket az ott tapasztalt csodálatos rend és tisztaság uralta a pihenésünkre kapott szobát. Az ételek nagyon finomak, izletesek és házias izük miatt valamint a bőséges választéknak köszönhetően igen hamar felszaladt ránk pár kiló.Az ott tapasztalt kedves figyelmes kiszolgálást köszönjük széppen , de az egész szállodában és a wellness részen a személyzet nagyon segitőkész és figyelmes volt, ezuton is köszönjük . Csodálatos élményel lettünk gazdagabbak a farm látogatás során. Köszönünk mindent nagyon jól éreztük magunkat önöknél. Biztosak vagyunk benne, hogy még visszatérünk ! Üdvözlettel: Bölcskei János és családja a 101 szobából.

 • Szabó Tamás és Borbély Veronika szerint:

  Kedves Aphrodite Hotel! Jól éreztük magunkat!Köszönjük a finom ételeket és a jakuzzis szoba nyujtotta kényelmet. Ha tudunk még ellátagatunk Önökhöz! Üdvözlettel: Tamás és Vera 117 szoba

 • Szalai László szerint:

  Tisztelt Hotel! Párommal igazán jól éreztük magunkat eme hétvégén igazán sikerült kipihenni magunkat , ahogyan terveztük. Köszönjük szépen! Szalai László és Viókai Dóra 220 szoba.

 • Kati és Robi szerint:

  Kedves Vendéglátó! Körágyas jachuzis szobában volt szerencsénk egy felejthetettlen hétvégét eltöltenünk, nagyon jól éreztük magunkat! Köszönjük széppen a kedves vendéglátást. Kati és Robi 320 szoba

Írjon közvetlenül a hotel vendégkönyvébe

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.