0-24+36 30 383 5969
 • HU
 • EN
 • DE
0

Gästebuch

Ihre Meinung kann für viele Reisenden hilfreich sein. Teilen Sie uns bitte Ihre Bewertung, ehrliche Meinung mit, das dauert nur einige Minuten! Besuchen Sie uns, und erleben Sie persönlich die folgenden Erlebnisberichte!

Schreiben Sie direkt ins Gästebuch Des Hotels

132 Comments

 • Halász Ildikó says:

  Múlt héten töltöttünk 5 éjszakát a szállodában. Mindennel meg voltunk elégedve. Nagyon jó az elhelyezkedése, közel van minden. A szállodában nagyon finomakat ettünk, ellátogattunk a saját farmjukra is. Összességében ajánlom másoknak is. Két pici észrevétel: a wellness részleg nekünk megfelelt, de kisgyerekesek lehet hiányolják a gyerekmedencét. Tényleg nagyon finomak voltak az ételek, de a gyümölcsválaszték egy picit lehetne több és változatosabb. Köszönjük a szíves vendéglátást.

 • Kelemen Szabina says:

  Köszönjük nagyon jól érezztük maggunkat , nagyon finom volt minden , alig várjuk hogy újra menjünk

 • Nagyova Beáta says:

  Fantasztikus minden!Az ételek a kínálat pazar!!!A környezet mesés, imádtuk !Barátságos, kedves emberek tették harmonikussá,kellemessé napjainkat!Biztosan vissza térünk még!!!Nagyon jól éreztük magunkat!!!Köszönjük szépen Aphrodité hotel!Köszönjük szépen Zalakaros!Fantasztikus élményekkel gazdagodtunk:)! 210 -es szoba Soóky Szabolcs, Nagyova Beáta, Soóky Patrik

 • Tóthné Utasi Ilona says:

  Kedves Aphrodite Hotel! Csodálatos hétvégét töltöttünk Önöknél, amelyet szeretnénk megköszönni! Ízletes ételek, kedves fogadtatás, figyelmesség, tisztaság jellemezte az ott tartózkodásunkat. A farmon tett látogatás, a lovaskocsizás felejthetetlen élmény volt! A masszázs nagyon kellemes volt, amit jó szívvel ajánlok mindenkinek! testi, lelki felüdülést jelentett számunkra! Remélem, újra találkozhatunk! Minden oda látogatónak hasonlóan pozitív élményeket kívánunk: Ica és zsolt

 • Kaszás Ágnes says:

  Nagyon szuper volt a hétvége, amit ott tölthettünk. A személyzet kedves, segítőkész. Az ételek finomak, bőségesek. A program szuper volt.

 • Egy idősebb pár Kaposvárról. says:

  Csodálatos két napot töltöttünk Önöknél! A szálloda tiszta ,kényelmes szobák, ágyak. A személyzet figyelmes, kedves, segítőkész mosolygós . Az étel finom házias bőséges a sajtok mindenek felett! András keze aranyat ér. Köszönjük a törődést!

 • Agoston Ferenc says:

  Kedves Aphrodite Hotel!

  Szeretnénk megköszönni a szép karácsonyt amit Önöknél töltöttünk. A sok szeretetet és odafigyelés amit kaptunk felejthetetlen. Nem ez volt az utolsó találkozásunk. Boldog és egészségben gazdag Új Évet Kívánunk! 114-115-ös szoba

 • Balogh Józsefné says:

  Nagyon kellemes 5 napot töltöttünk el a hotelben.Már az érkezéskor is nagyon részletes tájékoztatást kaptunk a lehetőségekről.Bármi kérdésünk volt, arra választ kaptunk.Tisztaság, kellemes környezet volt mindenhol.A házias ízekkel készült reggeli,vacsora nagyon bőséges, változatos volt.Biztos mindenkinek ajánlani fogom szállodájuk fekeresését.

 • Ildikó Akácsos says:

  Kedves vendéglátó,októberben voltunk önöknél,felejthetetlen hétvégét töltöttünk az Aphrodite-ban.Mindenkinek szívből ajánlom.Köszönöm!

 • Klára Varga says:

  Már kétszer voltunk a Wellness Hotel Aphrodité vendégei. Itt éreztetik a vendégekkel, hogy fontosak. A gyerekek is nagyon szeretik, alig lehet kiimádkozni őket a játszóházból, amely mellett mi is kikapcsolódhatunk a bárban, ahonnan látjuk a gyerekeket. Megyünk harmadszor is.

 • Szalainé Sándor Katalin says:

  Fantasztikus 4 napot töltöttünk férjemmel Zalakaroson, miközben élvezhettük a Hotel nyújtotta szolgáltatásokat / masszázs, Farm és Történelmi Kalandpark látogatás, ahová echós szekéren jutottunk el, welness.. Az éttermi kínálat ízletes ételekkel, kedves, mosolygós személyzettel.
  Ráadás: Az elveszettnek hitt fülbevalómat atakarító hölgy megtalálta! Nagyon szépen köszönöm, nem tudok elég hálás lenni érte!

 • Sipos Attila says:

  A szállás nagyon jó volt.
  Ételek finomak és változatosak voltak.
  Minden könnyen Meg közelíthető bolt, a városi fürdő stb.
  A Farm látogatast ajánlom mindenkinek.

 • Erika és Levente says:

  Kedves Vendéglátó!
  Három nap két éjszakát töltöttünk Önöknél. A körágyas szoba minden igénynek megfelelt. A wellness tökéletes, az ételek nagyon finomak voltak. Amit kiemelnénk még a hely szépsége és az alkalmazottak kedvessége. Minden kérésünket hozzáértően és mosolyogva teljesítették, lehetett akármilyen napszak. Köszönjük!!!

 • Hegedüs Iveta says:

  Hosszú hétvégét töltöttünk itt. A személyzet nagyon kedves, e konyha kiváló…

 • Soós Melinda says:

  Négy napot töltöttünk a szállodában, és nagyon jól éreztük magunkat. Minden tökéletes, de külön kiemelném hogy mindenki kedves, segítőkész.
  Először, de biztosan nem utoljára voltunk Önöknél.

 • Thermo-Dizayn Kft. says:

  Tisztelt Hotel!
  Céges rendezvényünket ismét önöknél rendeztük ahol mindenki nagyon jól érezte magát.
  Mindent köszönünk!🤗

 • Vingler Éva says:

  Aranykártyás vendégként már többször visszatértünk a szállodába, de most gyönyörű 5 napot töltöttünk el a körágyas, jakuzzis szobában. Köszönjük a figyelmességet, a gondoskodást, a közvetlenséget, a sok ízletesen elkészített ételt, melyet a farmon megtermelt alapanyagokból készítettek a vendégek részére.
  Nagyon jól éreztük magunkat.
  Még biztosan visszajövünk.
  101. szoba Éva és férje

 • Szabó Ágnes says:

  Szeretném nagyon megköszönni a szerető gondoskodást,figyelmességet,a mosolyokat,a finom és nagy választékú ételeket,a tisztaságot!!!
  Biztosan visszatértünk még!!!
  301 családi szoba

 • M. Bereniké says:

  Kedves Hotel Aphrodite!
  A párommal egy igen kellemes hétvégét volt szerencsénk itt tölteni. Nagyon szépen köszönjük a sok figyelmet, a finom ételeket, a figyelmet. Igazán nagyon jól éreztük magunkat.

 • Baraksó Mónika says:

  Csodás hetet töltöttünk a családdal a szállodában. Köszönjük a sok figyelmet, kedvességet, a fáradhatatlan munkájukat, a finom ízeket és a felhőtlen pihenési lehetőséget. A szobánk kényelmes volt, az ágy kifogástalan, személyzet kedves és segítőkész. Sajnos ma vége lett, de visszajövünk! 😉

 • Nagy István says:

  Ügyvezetőként köszönöm, hogy úgy mint a saját, úgy az alkalmazottak részére kiemelkedő színvonalú szolgáltatást nyújtottak. Illetve, köszönjük a kedves és gyors tájékoztatást minden kérdésünkre.

 • Jungné Kaibás Ágota says:

  Kedves Vendeglátók!
  Már többedszerre jártunk Önöknél, és most is csak azt mondhatjuk mint eddig:” hamarosan visszatértünk”.
  Köszönjük az élményt!

 • Cs.Mariann says:

  Hálás köszönet mind a vezetőség, mind a személyzet számára azért, hogy minőségi időt tölthettem az Aphrodite hotelben! Hangulatos, tiszta és nyugodt, barátságos környezetben pihenhettem néhány napot. Köszönet azokért a lassan elfelejtett emberi tulajdonságokért mint a tisztelet, figyelem, kedvesség, gondoskodás, segítőkészség amivel körülveszik a vendégeiket.
  Minden korosztály számára kielégítő lehet a wellnes részleg, a kültéri medence, játszótér kicsiknek, kondipark nagyoknak . A saját alapanyagokból készített húsok és húskészítmények, tej és tejtermékek, zöldségek régi idők ízeit idézi fel. Jó volt látni mások arcán is az elégedettséget. Köszönök mindent*-* Cs.Mariann

 • Cs.Mariann says:

  Hálás köszönet mind a vezetőség, mind a személyzet számára azért, hogy minőségi időt tölthettem az Aphrodite hotelben! Hangulatos, tiszta és nyugodt, barátságos környezetben pihenhettem néhány napot. Köszönet azokért a lassan elfelejtett emberi tulajdonságokért mint a tisztelet, figyelem, kedvesség, gondoskodás, segítőkészség amivel körülveszik a vendégeiket.
  Minden korosztály számára kielégítő lehet a wellnes részleg, a kültéri medence, játszótér kicsiknek, kondipark nagyoknak . A saját alapanyagokból készített húsok és húskészítmények, tej és tejtermékek, zöldségek régi idők ízeit idézi fel. Jó volt látni mások arcán is az elégedettséget. Köszönök mindent! *-*

 • Cs.Mariann says:

  Hálás köszönet mind a vezetőség, mind a személyzet számára azért, hogy minőségi időt tölthettem az Aphrodite hotelben! Hangulatos, tiszta és nyugodt, barátságos környezetben pihenhettem néhány napot. Köszönet azokért a lassan elfelejtett emberi tulajdonságokért mint a tisztelet, figyelem, kedvesség, gondoskodás, segítőkészség amivel körülveszik a vendégeiket.
  Minden korosztály számára kielégítő lehet a wellnes részleg, a kültéri medence, játszótér kicsiknek, kondipark nagyoknak . A saját alapanyagokból készített húsok és húskészítmények, tej és tejtermékek, zöldségek régi idők ízeit idézi fel. Jó volt látni mások arcán is az

 • Kelemen Erika says:

  Kedves Marika, Ernő és Kiszolgáló személyzet!

  2021.05.21-24-ig pünkösdi hétvégét töltöttünk el Önöknél. Nagyon kellemes, családi hangulattal, barátságos légkörben pihenhettünk! Mindenki a vendégek óhaját, kívánságát figyelték, amit azonnal megoldottak.
  Rugalmasak, figyelmesek, kedvesek a vendégekkel!
  Ajánlom mindeniken ezt a jó vendéglátást!

  További sok sikert, sok vendéget, erőt, egészséget kívánunk! Antal és Erika 122-es szoba (hamarosan találkozunk) 🙂

 • Ihász Györgyi says:

  Tisztelt Hotel!

  Gratulálok a tulajdonosoknak ezért a létesítményért! Fantasztikus ahogy a személyzet is a vendégek kívánságát, igényeit teljesítik.
  Nagyon jól éreztük magunkat, minden megfelelő és kielégítő volt. Külön köszönet a farm ötletért,nagyon szimpatikus az önellátásuk, vendégszeretetük!
  További sikeres éveket és jó egészséget kívánunk a szálloda összes dolgozójának!!!

 • Szabó Rózsika és férje says:

  A recepción kihelyezett arany vendégkönyv tartalmából:

  Kedves Vendéglátók!

  Nagyon jól éreztük magunkat. Sok finomat és ízleteset ettünk, köszönet a konyhai dolgozóknak érte. Köszönjük a felszolgálók kedvességét. Nagy szeretetben volt részünk, köszönet érte! Legközelebb családunkkal fogunk visszatérni, s barátainknak is ajálani fogjuk!
  További sok sikert és elégedett vendégeket kívánunk Önöknek!

 • Pál-Rózsa család Paksról says:

  A recepción kihelyezett arany vendégkönyv tartalmából:

  Kedves Aphrodite ♥
  Fantasztikus napokat töltöttünk itt!
  Nagyon sokat számított a kedves, udavrias és segítőkész kiszolgálás! Igazán megnyerő a személyzet, amit mindenképpen kiemelnék.
  Az éttermi választék kiemelkedő, nagyon ízletes volt. ( A sajtok különösképpen!) A szoba tiszta, a matrac kényelmes. Összességében remek minden.
  Köszönünk szépen mindent! Visszatérő vendégek leszünk!

 • Gellérd család says:

  A recepción kihelyezett arany vendégkönyv tartalmából:

  Kedves Hotel!

  Nagyon színvonalas volt minden. Jól éreztük magunkat. Tetszett nagyon a hotel designja. A szobák is szépek és tágasak voltak. A személyzet is kedves és aranyos volt. Az étteremben még külön élveztük, hogy egészséges és friss ételeket ehetünk. Nagyon finom volt minden. Jó, hogy ilyen gyerekbarát hotel és van egy külön játszószoba. Azt meg nagyon élveztük, hogy a szálloda együtt működik egy farmmal sé még ki is lehet menni oda körülnézni. A lényeg minden szép és jó volt és élveztük.

 • Zsuzsa és Zoli says:

  A recepción kihelyezett arany vendégkönyv tartalmából:

  Kedves Vendéglátóink!

  Különleges ez a HOTEL azt is elmondom miért.
  Itt még fellelhető az az emberi tulajdonság, mint a figyelmesség, gondoskodás, kedvesség, türelem, odafigyelés, udvariasság. Csodás volt a szülinapi meglepetésem, nagyon köszönöm, meghatódtam. Köszönünk mindent érdemes volt ilyen messze utazni Miskolcról.
  VISSZATÉRÜNK!

 • Bence és Patti :) says:

  A recepción kihelyezett arany vendégkönyv tartalmából:

  Kedves Aphrodite Hotel!

  Nagyon szépen köszönünk mindent. Teljes mértékben meg vagyunk elégedve az itt nyújtott szolgáltatással és rendkívüli vendégszerető hozzáállással. Még biztosan vissza fogunk térniÖnökhöz és bátran fogjuk ajánlani mindenkinek! Végezetül pedig köszönöm, hogy felejthetetlenné varázsolták a szülinapomat.

 • Péter és menyasszonya, Viktória says:

  A recepción kihelyezett arany vendégkönyv tartalmából:

  Kedves Aphrodite Hotel!

  Nagyon jól éreztük magunkat ebben a 3 napban. Az ételek különösen finomak voltak, a kiszolgálás is és a személyzet is első osztályú volt. Kiemelném a masszőrt, Andrást, aki kedvességével élvezetesebbé tette a masszázsunkat. És külön köszönöm maga a hotelnak a lehetőséget, hogy megkaptuk a 119-es szobát ahol megkérték a kezem! Köszönjük!

  Péter és menyasszonya, Viktória

 • Erdélyi Zoltánné says:

  Tisztelt Recepció!
  Csodálatos 3 napot töltöttünk ott. Nagyon jól éreztük magunkat!
  Tele vagyunk élményekkel. Köszönjük a személyzet kedvességét szeretetét és azt a sok sok mosol?t amit Anikótól kaptunk. Mindenkinek további jó munkat kívánunk nagy szeretettel!
  Tisztelettel: Erdélyi Zoltán és Erdélyi Zoltánné

 • Szollár István says:

  2020. szeptember 19.

  Szeptember első hetében öt nagyon szép napot töltöttünk az Önök szállodájában, az Aphrodite Hotelban, amit remélhetőleg jövőre megismételhetünk. A 122-es szobában laktunk, ami nagyon kényelmes és szépen berendezett, rendkívül tágas terasszal. A félpanziós ellátásról is csak a legjobbakat mondhatjuk el, a saját farmra alapuló önellátásra való törekvés kiváló és eredményes! Úgy a reggeli, mind a vacsora kiemelkedően gazdag választékú volt, az ízletes húsos és a nem húsos ételekben egyaránt. Kifejezetten kiemeljük a sajtok rendkívül gazdag választékát, ami bizonyára minden vendég megelégedésére szolgál.
  A személyzet valamennyi tagja rendkívül udvarias, készséges és segítőkész.
  A wellness részlegükről is csak a legjobbakat tudjuk mondani, nagyon sok kellemes órát töltöttünk el ott is ebben a néhány napban.
  Szollár István és felesége Gabi

 • Matuscsák Szabolcs says:

  Tisztelt Vendéglátónk!
  Nagyszerű, kellemes, pihentető 5 éjszakát tölthettünk el az Aphrodite hotel**** kétágyas szobájában. A szoba szép és kényelmes volt, tisztasága kielégítő. A recepció illetve a személyzet többi tagja is kedves, segítőkész volt. A wellnessben minden megtalálható: termálvizes medence, élménymedence, pezsgőfürdő, szaunák , kültéri medence és napozóterasz,valamint gőzfürdő biztosítja a pihenést. Az itt töltött idő alatt sok-sok finom és ízletes ételhez volt szerencsénk a hotel éttermében ahol saját alapanyagaikból dolgoznak. Köszönjük ezt a csodás 5 éjszakát, tervezzük az újabb látogatást, immáron a család többi tagjával! Üdvözlettel a 222 szoba lakói Virág és Szabolcs

 • Both Lászlóné says:

  Csodálatos napokat töltöttünk a szállodában!Nagyon szép és tiszta szálloda, udvarias személyzet, az ételek nagyon finomak, a wellness is kitűnő! Mindennel meg voltunk elégedve! Köszönjük a szálloda vezetőjének és az összes dolgozójának a kedvességét!

 • Szabó Csaba says:

  Újabb felejthetetlen napokat töltöttünk ebben a szálodában! Már a megérkezésünkkor kedvesen fogadtak bennünket. A szobák tiszták tágasak jól felszereltek. A személyzet minden tagja nagyon segítőkész, figyelmes(társaságunk egyik tagjának szülinapja volt, vacsoránál felköszöntötték).Külön kiemelném Anikó kedvességét. A Welness részleg minden igényt kielégít: szaunák, gőzkabin, jakuzzi, hideg-meleg vízes medencék.Az ételek nagyon finomak változatosak.A látvány konyha egyedűlálló.Most érkeztünk haza és rövid időn belül tervezzük, hogy újra megyünk. Mindenkinek ajánlom, hogy próbálja ki , utána már nem kívánkozik máshova. Tisztelettel: szabó Csaba és családja Pápáról!

 • Szarka Lászlóné says:

  A szálloda tiszta, a szoba tágas volt, a személyzet nagyon kedves!
  Csendes környezetben pihentünk 3 napot,az étterem változatos konyhával bír!
  A welness részleg rendezett,tiszta!
  Ajánlani tudom a pihenésre vágyóknak!

 • Martonosi Csilla says:

  Szívből ajánlom mindenkinek a szállodát. Minden igényt kielégít, nagyon felszerelt. A tisztaság kifogástalan. A személyzet nagyon segítőkész, barátságos, mindig mosolyognak 🙂 Fantasztikusan éreztük magunkat a végtelenül kényelmes körágyas és hidromasszázs sarokkáddal ellátott szobában. Az ételek házias jellegűek, amit valóban a szálloda tulajdonában lévő farmon megtermelt alapanyagokból állítanak elő. Rendkívül jó szakácsok lehetnek hiszen minden étel ízletes és minőségi volt. ( látványfőzés az étteremben) A wellness részleg tökéletes, fantasztikus késő esti órákat töltöttünk el a szépen megvilágított külső medencében is. A szálloda jelképes összegért látogatást szervez a saját lovaskocsis fogatával a hotel farmjára. Elmondhatatlan élmény volt testközelből érinteni az újszülött bocikat kiscsikókat, valamint élőben látni az összes házi és haszonállatot. (tehén,ló,szamár,birka,kecske,nyúl, csirke,liba,pulyka stb..) A szekérről leszállva gyönyörű “hungarikum” 🙂 kutyák fogadtak örülve a vendégnek, hihetetlenül szelíden mint pl. komondor, puli na és egy golden retriever 🙂 . Említést igényel a “gazda” Attila Úr 🙂 aki rendkívül barátságos. Hatalmas meglepetés volt számunkra az esti vacsoránál feltálalt étel amit az állatok megtekintése közben beszélt gasztronómiai élményeink hatására készítettek nekünk. Köszönjük Attila! 🙂 Amit még nem szeretnék kihagyni én mint “szülinapos” a kedves szavakat és a felköszöntés minőségét a szálloda dolgozóitól. összegezve csak annyit tudok mondani, hogy ide vissza fogunk jönni de már ” GOLDKÁRTYÁS” vendégként Tényleg 5 csillagos értékelést érdemel! Köszönjük szépen! Csilla és Imre 219. szoba 🙂

 • Venesz Tiborne says:

  Július 26-tòl 5 felejthetetlen éjszakát töltöttünk a szállodában kisunokánkkal. Köszönjük a barátságos, családias fogadtatást. A vezetőség és a személyzet kedvességét, fogyelmességét. Mindenkinek csak ajánlani tudom a szállodát. Mi biztos visszatérő vendégek leszünk. (205 szoba)

 • Már többször voltunk itt és változatlanul tetszik a hotel, nagyon kedves mindenki, az igazgatónőtől kezdve az ott dolgozók minden tagja.
  Mosolygósak, segítőkészek.
  A jakuzzis szobánk nagyon szép volt és a Hirschler féle ágynemű annyira megtetszett, hogy azóta a család 8 tagjának ilyen garniturát vásároltam.
  A reggeli és vacsora választék finom és bőséges, a szálloda saját farmján készült sajtok és húskészítmények kitűnőek.
  A wellness részleg nagyon jó!
  Köszönjük az ott dolgozók kedvességét, még visszatérünk!

 • Nagy Kálmán says:

  A Hotel legnagyobb erénye – a mi értékrendünk szerint – az alkalmazottak vendégekhez való pozitív viszonyulása. Következőnek említeném a ház konyháját, amely nagymértékben a saját farmon megtermelt kiváló és egészséges alapanyagokból készíti az ételeket, melyek háziasak, változatosak, széles választékot kínálnak és nem utolsó szempontként ízletesek.
  A wellness részlege a nagyobb négy csillagos szállodákénál szerényebb, de gyógymedence, finn és infra szauna, jakuzzi és hűvösebb vizű medence itt is megtalálható egyéb kiegészítőkkel (masszázs, sportolási lehetőség…).
  Feleségemmel sok nagyszerű hétvégét töltöttünk el ebben a vendégszerető szállodában, ahol a szolgáltatások kínálásának sokféle marketing elemét nem tolakodóan alkalmazzák.

 • Donigold Noémi says:

  Kedves Vendéglátó! Körágyas jakuzzis szobában volt szerencsénk egy felejthetetlen hétvégét eltöltenünk, nagyon jól éreztük magunkat! Köszönjük szépen a kedves vendéglátást.
  Noémi és Laci 201 szoba

 • Talabér Imre says:

  Tisztelettel köszönjük a vendéglátást!

  2018.11.15-11.18-ig voltunk önöknél a 321-es szobában nagyon elégedettek voltunk a hotel szolgáltatásával és a nagyon kedves személyzettel is.
  Pár észrevételünk van a jobbítás szándékával:
  1. A fürdőszobában elkelne még kettőfogas a mozsdó mellé a két kisebb törölközőnek is.
  2.A 321-es szobában a fürdő ajtót belülről nehézz becsukni
  3. A tévé irányításához való 2 db távkapcsolóhoz tehetnének a szobába használati utasítást.

  Tisztelettel: Talabér Imre

 • Bakó Istvánné says:

  Kedves vendéglátóink! Köszönetett szeretnénk mondani minden nagyon jó volt kellemes 2napot töltöttünk el a férjemmel 2018 október12-től az önnök hotelében 007-es szoba lakói

 • Kaluha Gábor says:

  Kedves Aphrodite Hotel! Nagyon Jól éreztük magunkat!Köszönjük a finom ételeket és a jakuzzis szoba nyujtotta kényelmet,melyet Házassági évfordulónkra kedvezményessen felajánlottak.120 szoba.Ha tudunk még ellátagatunk Önökhöz! Üdvözlettel: Gábor és Erzsébet.Köszönjük széppen a kedves vendéglátást.

 • Horvath Karolyne says:

  Mi is a 320 szobaba voltunk.Tokeletes volt .Finomak voltak a reggelik a vacsorak.Nagyon udvarias szemelyzet oszel ismet ellatogatunk

 • Anikó és Péter says:

  Kedves Aphrodite hotel!

  Nagyon kellemes napokat töltöttünk önöknél, nagyon jól éreztük magunkat.
  A személyzet nagyon figyelmes és kedves,az ételek finomak és háziasak voltak,wellness rész is jó volt minden megtalalhato ami a teljes pihenést komfortossá teszi

 • László kitti says:

  Köszönjük ezt a csodálatos hétvégét!
  Vendéglátósként ritkán találkozomilyen mags szintü vendéglátásaal .
  Gratulálok csak igy tovább!Három csodálatos napot töltöttünk itt a vőlegényemmel.Minden ismerősömnek ajánlani fogom.

 • dr Müller Tibor says:

  Négy szép napot töltöttünk egyik körágyas jacuzzis szobában. Kiváló a szálloda konyhája, és több mint bőséges az étel választék. A személyzet képzett udvarias, segítőkész. Mindenkinek tudom ajánlani

 • Helga, Tomi says:

  Kedves, figyelmes személyzet. Tiszta, rendes, rendezett szoba. Wellnes részleg családias. Ételek fantasztikusak. Mindennel tökéletesen meg voltunk elégedve. Tegnap jöttünk el, de már tervezzük a következő utazásunkat. 🙂

 • Molnàr Andrea says:

  Nagyon tetszett a szàlloda de rossz érzéssel jöttünk el mert bàr nagyon kedves volt a recepciós hölgy.
  Felajànlotta hogy a lefoglalt Vénusz részben lévõ szobànk helyett kedvezményesen 10000 felàr helyett kétezerért kapunk szobàt az Aphrodite részben.A szàmla rendezésénél kiderült hogy a kétezer az éj per fõ.
  Tehàt 8000,- ezer forinot kellett fizetnünk.
  Ez nem volt korrekt.
  Amúgy finom volt a félpanziós ellàtàs tiszta szobàk,mivell a szàllodàban kevesen voltak jól kihaszàlható volt a wellnes részleg.

 • Bangó Nikolett says:

  Minden a lehető legtökéletesebb volt! Felejthetetlen élményekben volt részünk a párommal.
  A szoba, a wellness és az étkezés is remek volt.
  Mindent köszönünk!
  Niki és Joci 317-es szoba.

 • Kiss Nóra says:

  Szép napokat éltünk meg Önöknél a 40. ik házassági évfordulónk alkalmáből.
  Köszönjük a Hotel minden dolgozójának!

 • Ombódi Károly és Felesége says:

  Nagyon köszönjük, igazán jól éreztük magunkat.A konyhát külön dicséret illeti! 🙂

 • Gór Nagy Mária says:

  Ez egyszerüen csodálatos volt !
  Köszönöm

 • Mag László Mag László újságíró says:

  Hinnék vagy sem, Zalakaros központja a Népligettől mindössze két és fél óra alatt elérhető a Zala Volán kényelmes buszaival.
  Ez volt az első kellemes meglepetés, mielőtt elfoglaltuk volna szállásunkat az Európa Uniós támogatással kibővített és magasabb szintre emelt Hotel Venus „kishúgában”, a Hotel Aphroditéban. A nővérek, nevükhöz méltóan minden igényt kielégítő, kellemes környezetet biztosítanak az oda látogatóknak. A falakon a görög-római történelem és mitológia közismert alakjai röpítenek minket vissza jónéhány évszázaddal.
  A személyzet barátságos, figyelmes, de sohasem tolakodó. Mindig ott van, ha szükség van rá, de ezt soha nem zavaróan teszi. Lám-lám Budapesttől 200 kilométerre is el lehet sajátítani a szállodai szakma legfontosabb fortélyát, hogyan érezze magát a vendég otthon, úgy, hogy sem ő, sem a személyzet nem érzi feszélyezve magát.
  Aphrodité ezt nem fölösleges luxussal, vagy öncélú csillogással éri el, hanem diszkrét eleganciával.
  Az étterem a reggeli idején is úgy pompázik, mint nem egy fővárosi szálloda egy báli estén. Az ételek ízesek, a személyzet mindnre figyel. A kulináris élvezetek eredője többek között a szálloda saját farmja, ahol az étkek alapanyagának zömét megtermelik, A saját kertünkből főzünk! jelige jegyében. Egy hangulatos ekhós szekérrel a vendégek meg is látogathatják az fogások a alapanyagának eredőjét.
  A wellness részleg négy különböző hőfokú – 10-34 C fokig – medencéje minden igényt kielégít. Három szauna – infra és finn – és egy Bizánci gőzfürdő áll a vendégek rendelkezésére, akiknek ki sem kell mozdulniuk a város megújult fürdőjébe, hogy felfrissüljenek. A környezet itt is finoman elegáns, megidézve az ókori fürdők hangulatát. Apropó, város. Zalakaros várossá nyilvánítása óta mindent megtett, hogy ezt a címet joggal birtokolja. Virágok, szobrok, emlékművek díszítik tiszta, rendezett utcáit, melyeken nemcsak a jó levegőnek köszönhetően élmény sétálni.
  Hazafelé az motoszkált bennünk: – Ide még visszatérünk..

 • Molnár Árpád és Rozália says:

  FANTASZTIKUS VOLT!

  Két éjszakát töltöttünk a pezsgőfürdős körágyas lakosztályban,csodálatos volt nagyon jól éreztük magunkat,nagyon kedves segítőkész személyzet,nagyon finom bőséges ételek,szuper wellness részleg,biztosan visszatérünk még.Köszönünk mindent.

 • Ferenczi Tünde says:

  Köszönöm szépen a szálloda összes dolgozóinak, hogy kellemes környezetben családias hangulatban, távol minden város zajától ünnepelhettem a szülinapom. Köszönöm

 • Csege Tiborné says:

  Négy napot töltöttünk augusztusban a szállodában, mely nagyon jó emléket hagyott bennünk. Már a megérkezéskor meglepetéssel fogadtak bennünket. Két szobát foglaltam, melyből az egyikben jacuzzi is volt. Mindenki nagyon kedves volt. A szálloda vezetője magával ragadó személyiség. A mottója talán a mindent a vendégért lehet, odafigyelése mindenre kiterjed. A szobák tiszták, kellő nagyságúak, a terasz szintén. Az ételek nagyon jók, dicséret a séfnek és a látványkonyhának. A recepciósok igen kedvesek, mosolygósak.Ennél több azt hiszem nem is kell egy vendégnek.
  Köszönet a “láthatatlan” dolgozóknak is.
  Ajánlom mindenkinek, hogy töltsön el pár napot ebben a szállodában, biztosan hasonló jó élménnyel távozik.
  Én is szeretném hamarosan újra élvezni vendégszeretetüket.
  További munkájukhoz sok sikert és kitartást kívánok.

 • Kedves Szálloda! Kedves Munkatársak! Köszönjük ezt a csodálatos négy napot! Nem először jártunk már itt, és bizony a kiváló konyha miatt jöttünk vissza. Ízletes, finom, változatos ételekből lehetett választanunk. Itt a tej valóban tejből van, a friss sajtok, felvágottak mind házi készítésűek.A főételek, főleg a körömpörkölt, nagyon, nagyon finomak voltak. A gyerekeknek frissen sült palacsintával kedveskedtek. A szálloda dolgozói mind kedvesek, odafigyelőek, kéréseinket azonnal teljesítették. Napjában többször mosolyogva érdeklődtek , hogy minden rendben van-e, hogyan érezzük magunkat. Sokfelé jártunk már a férjemmel, de ilyen barátságos, családias, szeretetteljes vendéglátásban csak itt részesültünk. Köszönjük szépen és természetesen visszatérünk!

 • Göndös család says:

  Nagyon jól éreztük magunkat. Szuper volt minden. 2017.07.16 222 szoba

 • Tóth Tímea says:

  Először jártunk Zalakaroson. A személyzet kedves, segítőkész. Az ételválaszték bőséges és finom, házias ( tetszett a szálloda farmján tett látogatás is).
  A szobánk, az uszoda, masszázs….egyszóval nagyon jól éreztük magunkat. Mindenkinek jó szívvel ajánljuk! 😍

 • Obertol Zsolt says:

  Nagyon jól éreztük magunkat mindennel megvoltunk elégedve.
  Az ételek kifogástalanok voltak, bőséges és finomak voltak.
  A kiszolgálás jó volt és a személyzet is közvetlen és udvariasak.
  Köszönjük ezt a pár napot amit itt töltöttünk
  Obertol Zsolt és párja

 • Jóni Róbert says:

  Tisztelt Aphrodite Hotel
  Megszeretném köszönni ezt a csodálatos négy napot .Kiszeretném emelni , és külön megköszönni a varázslatos masszázst. A pincérek kedvesek voltak, és segitőkészek, az ételek bőségesek voltak és izletesek.
  Mindennek megvoltunk elégedve.
  köszönjük szépen!
  Tisztelettel: Jóni Róbert 005 szoba.

 • Baranyai Katalin says:

  Nagyon jól éreztük magunkat. Most voltunk először nyaralni négyesben és nem bántuk meg hogy a hotelt választottuk. Még az idén vissza fogunk térni. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

 • Roxi says:

  Nagyon jó volt a Tereplovaglás is , nagyon finom volt a kaja .Nagyon jó a 101 szoba, visszafogunk még jönni.
  Roxi, Rami és Zoli.

 • Peregy says:

  Szuper volt minden, jól éreztük magunkat, csak sajnos rövid volt az időnk.
  Jövünk vissza.
  Köszönünk mindent.
  Pergy család.

 • Horváth András says:

  Minden szuper volt. Meg voltunk elégedve mindennel! A Wellness szolgáltatás és az ételek válltozatossága felettébb tetszésünkre volt . További minden jót kivánunk a jövőben és sok elégedett vendéget.
  Horváth András és családja Írországből

 • Biró-Csitári Tünde says:

  Köszönjük szépen a vendéglátást! Remek Hotel,nagyon finom ételek, kedves barátságos kiszolgálás. Külön köszönet a Vezetőségnek a a kalandparban eltöltött idő alatti idegenvezetésért, és a Hotel kedvezményeiért.Biztosan vissza fogunk térni. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek! Biró, Greff,Kurucz család

 • Boros Emese says:

  Sok helyen voltam/voltunk már, de azt megfogalmaztuk, hogy egy szállodában nem csak a csillagok száma számít, sőt!

  Azt a barátságos, családias hangulatot és kedves gondoskodó hozzáállást az utóbbi időben nem tapasztaltunk sehol.

  Kérem, tartsák meg ezt a hozzáállást, mert manapság elveszőben van, és ez a szálloda erőssége lehet mind amellett, hogy az ételek jók voltak, a szoba rendben volt, és a wellness is rendben volt.

 • Ildikó és Tamás says:

  Köszönünk mindent!

  Nagyon jól éreztük magunk, mindennel nagyon meg voltunk elégedve!
  A szoba tiszta és illatos, a kiszolgálás tökéletes, a kaja nagyon finom!
  Köszhönjük!

 • Augri Eszter says:

  Köszönjük szépen ezt a csodás hétvégét.
  Gyönyörű, rendben tartott szálloda, finom ételek, minden igényt kielégítő wellness.
  Mi kell még? Még egy ilyen hétvége ugyanitt!!

 • Sümegi Norbert says:

  Nagyon kellemes éjszakát töltöttünk itt, 8 fős baráti társasággal. A szobák szépek, kényelmesek, tiszták.
  A személyzet kedves, udvarias. A kaja szuper.
  Köszönjük!

 • Ulrich Huber says:

  Liebe Jennifer und Dora,

  recht herzlichen Dank für den wunderbaren und liebervollen service im Restaurant und im Zimmer in Danbarkeit.

 • Madusdán Pálné és férje says:

  Nagyon – Nagyon jól éreztük magunkat!
  Kedvesek a dolgozók, a személyzet, jövünk majd vissza!

 • Kőszegi Olivér says:

  Kedves Hotel tulajdonosok/Dolgozók!

  Nagyon szépen köszönjük az ismételt szíves látást, nagyon jól éreztük magunkat, jókat ettünk, pihentünk, fürödtünk, farmoztunk és persze az A’la carténak az előnyeit és élveztük.
  Hamarosan ismét jövünk, mintha hazatérnénk!!!
  Köszönjük

 • Bognár Ferenc says:

  Köszönjük, hogy itt lehettünk. Jól éreztük magunkat.

 • Szabó-Bellán család says:

  Köszönjük, hogy itt lehettünk, nagyon jól éreztük magunkat, az ételek nagyon finomak voltak, a személyzet nagyon kedves!
  Szívesen jövünk máskor is!

 • Hunori Csaba says:

  Szegedről érkeztünk, a személyzet kitűnően végezte munkáját. A konyha ízletes, bőséges a választék.
  A szobák tiszták, ajánlani fogom ismerőseimnek.

 • Honti Dénes says:

  Ózdról érkeztünk, jól éreztük magunkat.
  Az ellátás, és a konyha jó volt.
  Szívesen visszalátogatnánk újra.

 • Tamás József és Lorent Andrea says:

  Tisztelt Aphrodite Hotel!

  Balatonkeneséről jöttünk és a 210-as szobában voltunk elszállásolva.
  Nagyon szép és jó környezetben találtuk magunkat. Köszönünk mindent, főleg a finom házias ételeket. Kívánunk minden itt dolgozónak sok egészséget, és jó mulatást

 • Selyem Csaba says:

  A hotel felejthetetlen pihenést adott számunkra. A vendéglátás már a bejelentkezésnél szívélyes volt. Az étteremben a kiszolgálás és az ételek bősége felért egy lakomával. A sportolási lehetőségek is meghaladták eddigi tapasztalatainkat. Ez a hotel a kedvenceik között szerepel és visszajövünk még pihenni.

 • Dénes says:

  Itt töltöttük az év utolsó napjait, és remekül éreztük magunkat.

 • bandi, Rita, Gvendolin says:

  Ezt az absztrakt formát “valamivé” formálva jegyezzük be, hogy itt jártunk, jól éreztük magunkat.
  Volt egy verses műsor, egy szilveszteri kabaré és maradnak szép emlékeinkbe.

  Köszönünk mindent

 • Karacs család says:

  Kedves Szálloda!

  nagyon sok új élményt kapott az egész családom, beleértve engem is. A wellness szuper volt. Az étkek finomak voltak.
  remélem még vissza jövünk ide.
  szívélyes üdvözlettel:

 • Horváth család says:

  Nagyon jól éreztük magunkat. A szálloda nagyon alkalmas a testi és lelki pihenésre. A szoba tökéletes, tisztaság rendben.
  Külön dicséret a szakácsoknak illetve szakácsnőknek a finom házias ételekért.
  Köszönjük

 • Mária says:

  Köszönjük a vendéglátást, az ételek valóban háziasak, mégis változatosak.

  Fürdőrészleg átlagon felüli. A masszázsok zseniálisak voltak.

 • Hidegföldi Gyöngyi Tünde says:

  Ez a hely kiválóan alkalmas a testi és lelki kikapcsolódásra, és feltöltődésre.
  remek a konyha, a személyzet kiváló és segítőkész.
  Olyan mintha otthonról haza mennénk.
  csak így tovább, biztos, hogy még sokszor jövünk.

 • Gál István és neje says:

  Én az engem szeretőket szeretem, és akik engem szorgalmasan keresnek, megtalálnak.

  Példabeszédek 8/17

  Gál család

 • Dériné Enikő says:

  Mindent köszönünk, jól éreztük magunkat.
  Külön köszönet Nagy András masszőrnek, aki nagyon lelkiismeretesen végzi a munkáját.

  Déri család

 • Gyöngyi says:

  nagyon jól éreztük magunkat.
  Köszönjük szépen.

  317-es szoba vendégei

 • Pataki család says:

  Köszönjük a vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat

 • Nagy család says:

  Mindent nagyon köszönünk, nagyon jól éreztük magunkat. Köszönet a személyzetnek. Remélem viszont látjuk egymást.

  Nagy Aladás és Aladárné

 • Harnos család says:

  Nagyon jól éreztük magunkat, szép volt a szoba,a személyzet segítőkész, udvarias. Köszönjük a vendéglátást.

  Harnos László és Lászlóné

 • Leopold család says:

  Minden nagyon szép volt, jó volt. Köszönet a személyzetnek, remélem nem sokára viszont látjuk egymást.

  Leopold Árpád és Ildikó

 • Argyelán család says:

  Köszönjük a szíves vendéglátást, sokáig emlékezni fogunk erre a néhány napra, amit itt töltöttünk. nagyon jót lovagoltunk. zoli bácsi a pincér külön csillagot érdemel.

  Argyelán Zoltán, Roxána és Ramóna

 • Fehér György says:

  Augusztus 8-tol töltöttünk 5 éjszakát a szállóban. Az Aphrodité kétágyas szoba helyett, Vénusz jakuzzis szobát kaptunk, ami kellemes meglepetés volt. Bár a nagy melegben a légkondicionálást a csillárventilátor jelentette.
  A wellnes részleg és a kültéri medence nagyon jó volt, nem volt tumultus, de volt nagy tisztaság.
  A konyha az átlagot messze felülmúlta. Választékos, nagyon finom ételeket tálaltak fel.
  A személyzet udvariasságával nem volt gond.A recepciósok készségesek segítőkészek voltak, a be- és kijelentkezés gyors volt. Nagyon jó a masszőr.
  A felszolgálók – a főpincér kivételével – a megyei II-ben sem játszhatnának. Nem vették észre, ha elfogyott valamelyik étel, a figyelmeztetés után negyed órával pótolták a kiürült üdítős adagolót, akkor is rosszul, újabb negyed óra a hiba kijavítása. Még le sem ültünk, már ott totyogtak, mit szeretnénk inni. Az egyik pincér nyakkendőjének a mintáját az ételpöttyök adták. A takarítóknak kétszer szóltunk porszívózásért, mire sikerült elvégezniük ott, ahol a papok táncolnak.
  Összességében jól éreztük magunkat, a kedvezményes ár megfelelt a kapott szolgáltatásért.

  Ria és Gyurka 101-ből.

 • Dombi Jenő says:

  Egy csodálatos szálláshely a gyógyfűrdő szomszédságában

  Minden igényt kielégítő szoba vár Tv-vel,free wifivel és óriási erkéllyel. A szobához tusolós fürdőszoba tartozik. A svédasztalos ellátás változatos,ízletes és a személyzet kedves,udvarias. Ha kevés a szálloda kitünő wellnese,szinte szemben található a gyógyfűrdő is. A belső udvaron ne feledd a kültéri medencét és a napozót ! Én szívesen ajánlom mindenkinek. Nem bánod meg!

 • Péter Gizella says:

  Kedves Vendéglátók!
  Párommal jól éreztük magunkat és nagyon élveztük a hotel nyújtotta lehetőségeket. Szuper a wellness része. Fantasztikusan jó a masszőr. Sikerült kikapcsolódni. Köszönjük az ott töltött napokat az Igazgató asszonynak. 220-as szoba lakói. Gizella és Sándor.

 • Szabados Julianna, Ormándlaky Gábor says:

  Kedves Vendéglátók! Kedves Ernő, Mária, Zsolt és Eszter! Gratulálunk a kreativitásotokhoz, szorgalmatokhoz, tehetségetekhez, kitartásotokhoz, hogy valóra váltottátok álmaitokat, létrehoztátok a szállodát, a Garabonciás Farmot, a 7 Vezér Kalandparkot … amely erősíti nem csak a családotok, hanem Zalakaros és Magyarország jó hírét, megbecsülését. Kedves, figyelmes volt fogadtatás. A szobában és az étteremben szépség, rend és tisztaság uralkodott. Élmény volt a római, a bizánci fürdő! Az ételekről elmondhatjuk, hogy több mint bió, ezen kívül finom és házias ízű. Csodálatos élménnyel lettünk gazdagabbak! Saját lehetőségeinkkel igyekszünk majd mi is másokkal megismertetni az itt tapasztaltakat. Köszönünk mindent, jól éreztük magunkat, reméljük, még visszatérhetünk!

 • Varga Henrietta says:

  Köszönjük a kedvességet a barátságot a szívélyes fogadtatást a szálloda minden dolgozójának. Külön köszönet a személyzetnek a meglepetés sorozatban tett együttműködést, melynek során felejthetetlenné tették számunkra az itt eltöltött 3 napot. Köszönet az igazgatóasszonynak a kedves szavakért, amivel a házasságkötésünk alkalmával köszöntött minket. Csodálatosan éreztük magunkat, az étel kifogástalan és bőséges volt, a wellness részleg is igazán üdítő volt, nem beszélve a szabadidős sporttevékenységeket. Köszönjük, hogy itt lehettünk, szívesen jövünk máskor is! 219 ifjú pár

 • Berecz Tibor says:

  Köszönjük a kedves vendéglátást. Csodálatos 3 napot töltöttünk a szállodában, Valentin nap alkalmából. Szeretnénk visszatérni. Bereczné Judit, Berecz Tibor 319-es luxus körágyas jakuzzis szobából.

 • Ridegh Edina says:

  Köszönjük a kedves fogadtatást, nagyon tetszett minden. A hotel nagyon szép, és a szobák is tiszták és szépek. Az ételek nagyon finomak voltak és választékosak. A Wellness teljesen rendben van. Tökéletes 3 nap volt. Köszönünk mindent. Ridegh Edina és Szabó Róbert a 222-es luxus kétágyas szobából

 • Bulla Bianka says:

  Kedves Aphrodite ! Nagyon élveztük az ittlétet! Külön köszönjük, hogy figyelembe vették, gluténérzékenységem még sehol nem tapasztaltam ilyen mértékü együtmüködést e téren!! További jókat kivánok Önöknek! Üdvözlettel: Bulla Bianka és Biró Márton 114 szoba.

 • Györke Zsolt és Kondor Zsanett says:

  Nagyon kellemes 2 éjszakát töltöttünk el önöknél. A szálloda színvonala a személyzet kedvessége maximálisan kielégítő. Külön említésre méltó az ételek házias ízvilága. Nagyon kellemes volt a szobában_körágyas-pezsgőfürdős- elhelyezett ágynemű, amire mi is szert teszünk. A wellness részleg is nagyon tetszett, egyszóval jó hírét fogjuk vinni a szállodájuknak. Vissza fogunk térni, és köszönjük ezt az örömteli élményt. Üdvözlettel: Györke Zsolt Kondor Zsanett

 • Csizmaziáné Hubert Mária says:

  Szobánk elegáns volt, a személyzet kedves, udvarias( ez a recepcióstól kezdve a karbantartókig jellemző volt), az ételek jók, s valóban házias ízűek. Ötlet: a vacsorához hasonlóan érdemes lenne reggel is látvány ételkészítéssel próbálkozni( pl tükör tojás stb). A wellness is kielégítő volt. Sajnálom, hogy így év elején kevesebb vendég volt.

 • Kolozsvári Sándor says:

  Tisztelt Hotel! Köszönetet szeretnénk mondani az Önök szállodájuknak a vezetőségének és minden alkalmazotjának, az ünnepek alatt Önöknél eltöltött hetünk alatt tapasztalt rendkivüli figyelemért, odaadásért és gondoskodásért. A nagyon szép tiszta és tágas szobában nagyon jól otthonosan éreztük magunkat, és még a jólérzésünket fokozta a jakuzzi is ami fantasztikus volt, a körágyas szobában. isteni finomak voltak az ételek, italok. Bőséges a vállaszték és izletes és házias. Az ünnepek alatt a nagyon jól lehetett szórakozni a szervezés jó volt és a sztárvendégek kiváló hangulatot teremtettek. A wellnesz részen fantasztikusan fellehetett töltődni a következő napi programokra. Köszönünk mindent , minden dolgozójuknak és csakis a hotel jóhirét visszuk és ismerőseinknek nyugodt szivel ajáljuk szálodájukat. Reméljük mihamarabb visszatérünk Önökhoz. Üdvözlettel: Kolozsvári Sándor és családja a 116 os körágyas jacuzzis szobáből.

 • Körösfalvi Zoltán says:

  2010 óta járunk ide évente 1 szer- 2 szer. A 2015 ös szilveszteren nagyon jól éreztük magunkat. A kiszolgálás , a személyzet nagyon előzékeny . A szilveszteri müsör nagyon tetszett. Az ételek kitünőek(házias,ízlete) . Jó látni, hogy minden évben valamiben fejlődnek, ez azt jelenti, hogy törődnek a szinvonal tartásával. Még sokszor fogunk jönni. B.U.É.K. Körösfalvi Zoltán és Körösfalviné a 214 es szobából.

 • Domonkos Istvánné says:

  Nagyon jól éreztük magunkat. A 3. ik szilvesztert töltöttük itt. A szálloda minden dolgozójának sok sikert jó égészséget kivánunk. Köszönettel: Domonkos Istvánné a 112 körágyas jacuzzis szoba.

 • Vass Család says:

  Fantasztikusan éreztük magunkat! mindent köszönünk. Vass Család Mórahalomről. a 001 szoba.

 • Détár Enikő says:

  Kedves Mindenki! Boldog Új esztendőt!! 2016.január 1. Détár Enikő színmüvész

 • Konc Péter says:

  Kedves Hotel Dolgozói! Már hatodszor vállasztotuk ezt a csodálatos hotelt, amit nagyon megkedveltünk. Minden pihenni vágyónak melegen ajálom, mert itt igazán felüdülhet. A személyzet udvarias, mellete közvetlen, segitőkész. Az ellátás választékos, izletes ,bőséges. Köszönünk mindent. Konc Péter és felesége a 120 körágyas jakuzzis szoba.

 • Gálné Kálmán Aranka says:

  Kedves Vendéglátóink! Még soha nem töltöttük a karácsonyt Otthonunkon kivül.Ennek ellenére Otthonosan és kényelmesen teltek az ünnepek.Családunkal csak köszönetet tudunk mondani a rendkivül barátságos fogadtatásért , a szép és kényelmes szobákért , a kellemes wellneszért. Köszönjük a nagyon szép karácsonyt , a szép müsort és ajándékot is ami tényleg karácsonyi meglepetés. Olyan hely ez ahová szivesen visszatér a vendég és ajánják másoknak is. Reméljük mi is visszatérünk, és köszönünk mindent a szálloda vezetőjének és minden dolgozójának. Gálné Kálmán Aranka 117 es szoba

 • Róka Róbert says:

  Tisztelt Vendéglátók! Kellemes, tartalmas napokat töltöttünk szállodájukban, nagy megelégedésünkre. A szálloda elnyerte tetszésünket, a személyzet udvarias és segítőkész volt, az ételek finomak és bőségesek voltak, de legjobban a wellness részleg tetszett. Már ajánlottuk is a szállodát ismerőseinknek! Kellemes karácsonyi ünnepeket és sikeres boldog új évet kívánunk! Andi és Robi

 • Hévizi György says:

  Kedves Vendéglátók! Nagyszerűen éreztük magunkat, a felszolgálók/a recepción, és a wellness részlegen dolgozó munkatársak egyaránt igen kedvesek és figyelmesek voltak. Az étel nagyon finom és változatos volt. A szoba szép nagy, meleg és tiszta volt, berendezése nagyon kényelmes és barátságos. A wellness részleg nagyon kellemes és szórakoztató. Köszönettel: Nóri, Bazsi, Csilla, György a 318-as kétlégterű-családi szobából.

 • Hajnal Rita says:

  Kedves Vendéglátóink! Nagyon kellemesen éreztük magunkat. A szoba kiszolgálás fantasztikus volt. Remélem még vissza térünk! Kellemes ünnepeket: Hajnal Rita és Márton Veronika a körágyas jakuzzis szobából.

 • Horváthné Kovács Bernadett says:

  Kedves Vendéglátóink! Köszönjük szépen a tartalmas “nyaralást”.Külön üdvözöljük Betyárt és Jázmint! Viszontlátásra! A 1221-es kétlégterű családi szobából a Horváth család 🙂

 • Moritz László says:

  Kedves Vendéglátóink! Különleges élmény volt vendégszeretetüket élvezni. Modern, tiszta, pontos és rendkívüli szolgálatkész személyzet. Ajánlani fogom úgy hazai, mint külföldi ismerőseimnek. Ha élünk jövőre visszatérünk. Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Moritz László- újságíró a 119-es körágyas- jakuzzis szobából.

 • Kóbor Bence says:

  Kedves Aphrodite Hotel! Nagyon jól éreztük magunkat , de a wellnes volt a legjobb. További sok sikert, és Kellemes Ünepeket. Kóbor bence és családja a 122 szobáből.

 • Vinkó Marcell says:

  Kedves Aphrodite Hotel! A barátnőmnek szereztem meglepetést egy romantikus éjszakára! A szoba csodálatos volt, csodálatosan volt előkészitve. Nagyon örült a rózsás meglepetésnek! Kellemes Ünnepeket! Vinkó Marcell és Bara Zita 120 as körágyas jakuzzis szoba

 • Major Szabó Szilvia says:

  Kedves Aphrodite Hotel! Nagyon kellemes hétvégét töltöttünk a szállodájukban.Jól éreztük magunkat, köszönjük a vendéglátást.Kellemes karácsonyi Ünnepeket és boldog Új évet kivánunk! A Major család Mezőtúrról. 215 szoba

 • Pierami Dudik Dianna says:

  Kedves Aphrodite Hotel! Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük a vendéglátást. Jövőre is jövünk! Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új évet kivánunk ! Üdvözlettel: a Pierami család 317 szoba.

 • Gallyas Szilvia says:

  Tisztelt Hotel! Nagyszerüen éreztük magunkat. A kiszolgálás nagyszerü volt! A Garabonciás farm csodálatos élmény volt .Mindennel nagyon elégedettek vagyunk. Köszönjük ezt a 3 napot 🙂 Gallyas Szilvia

 • Pirger Hajnalka says:

  Tisztelt Hotel! Összeségében megvoltunk elégedve a kiszolgálással a pincérek és a recepciosok is kedvesek voltak.A szoba szép volt kényelmes. Örülök, hogy itt lehettünk. Üdvözlettel: Pringer Hajnalka 314 szoba

 • Fülöpné H Veronika says:

  Tisztelt Hotel! Nagyon csodálatos hétvégét töltöttünk el a Hotelban. A programok csodálatos hangulatban elteltek. Köszönjük a szives vendéglátást. Fülöpné H Veronika a 215 szoba

 • Bölcskei János says:

  Kedves Vendéglátónk! Köszönetet szeretnénk mondani az Önöknél eltöltött 3 csodálatos napért. Köszönjük a kedves fogadtatást és figyelmességet ,kedvességet amivel már az érkezésünkkor fogadtak. A szobát elfoglalva kellemes érzés töltött el bennünket az ott tapasztalt csodálatos rend és tisztaság uralta a pihenésünkre kapott szobát. Az ételek nagyon finomak, izletesek és házias izük miatt valamint a bőséges választéknak köszönhetően igen hamar felszaladt ránk pár kiló.Az ott tapasztalt kedves figyelmes kiszolgálást köszönjük széppen , de az egész szállodában és a wellness részen a személyzet nagyon segitőkész és figyelmes volt, ezuton is köszönjük . Csodálatos élményel lettünk gazdagabbak a farm látogatás során. Köszönünk mindent nagyon jól éreztük magunkat önöknél. Biztosak vagyunk benne, hogy még visszatérünk ! Üdvözlettel: Bölcskei János és családja a 101 szobából.

 • Szabó Tamás és Borbély Veronika says:

  Kedves Aphrodite Hotel! Jól éreztük magunkat!Köszönjük a finom ételeket és a jakuzzis szoba nyujtotta kényelmet. Ha tudunk még ellátagatunk Önökhöz! Üdvözlettel: Tamás és Vera 117 szoba

 • Szalai László says:

  Tisztelt Hotel! Párommal igazán jól éreztük magunkat eme hétvégén igazán sikerült kipihenni magunkat , ahogyan terveztük. Köszönjük szépen! Szalai László és Viókai Dóra 220 szoba.

 • Kati és Robi says:

  Kedves Vendéglátó! Körágyas jachuzis szobában volt szerencsénk egy felejthetettlen hétvégét eltöltenünk, nagyon jól éreztük magunkat! Köszönjük széppen a kedves vendéglátást. Kati és Robi 320 szoba

Schreiben Sie direkt ins Gästebuch Des Hotels

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mit dem Absenden des Formulars stimmen Sie der Datenschutzrichtlinie zu.

Wir haben unsere Datenschutzerklärung aktualisiert. Unsere Seite verwendet Cookies. Einzelheiten...

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close